�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan læses:

Junckers og Back To Back koncerter

 

Indvielse af tilbygning Dagmar Bio

 

Fusion af to VVS virksomheder

To fantastiske koncerter afsluttede indvielsesdagen i Dagmar Bio

mni 07.10. 2017

Super festdag ved indvielse af tilbygning til Dagmar Bio

mni 07. 10. 2017

Rigtig flot indvielse af den  nye store tilbygning til Dagmar Bio fredag eftermiddag, med talere, sang og musik, for de mellem 150 og 200 der kom og var med til indvielsen.

Siden foråret er der blevet arbejdet på først nedrivning af den gamle garage, og derefter bygning af en ny meget flot tilbygning (pauseareal) til biografen.

Pengene til den nye bygning er kommet fra fonde, foreninger, privat og kommunen og den er blevet bygget af lokale håndværkere, der med Jens Udbye ord har følt et ejerskab til byggeriet og har sat en ære i at resultatet skulle blive godt.

Dagen startede med en lille sammenkomst for sponsorer, håndværkere samt Dagmar Bios bestyrelse og projektgruppe.

Her takkede Jens for den gode samarbejde der har været med arkitekt og håndværkerne igennem helle byggeprocessen og tak for deres forståelse og hjælpsomhed overfor de frivillige. Læs hele tale her

Også Johannes Poulsen, fra Herning Kommune lykønskede med det meget fine projekt der nu er fuldført, og som er som er med til at løfte det kulturelle niveau i kommunen, ja et Dagmar Bio er en perle det rager op blandt kommunens kultursteder. Johannes Poulsen roste også Jens Udbye og alle de frivillige for det store arbejde der er blevet og fortsat bliver gjort i Dagmar Bio

Kl. 15.30 var det så tid til indvielse af det nye lokale, og det var Dorte West fra Sdr. Felding og medlem af byrådet der klippede snoren over, og efterfølgende holdte en meget flot tale. Hvor hun bl.a. kom ind på at vi i Sdr. Felding er stolte over at kunne prale med at vi har en Biograf, at vi har fået et foreningsmæssigt og kulturelt samlingssted for byens borger. Dagmar Bio bidrager til at gøre det attraktivt at bo i Sdr. Felding.  Læs hele Dortes tale her.

Jens Udbye talte efterfølgende, hvor han bl.a. kom ind på opstart af Dagmar Bio, det meget liv der i og omkring Dagmar bio til daglig, og ikke mindst fortalt Jens om hele processen fra opstart af Dagmar Bio tilbage i 2009 og 2010 og fremefter, med stor hjælp af frivillige og en meget stor hjælp fra mange i Herning kommune både politikere og ansatte.

Se hele talen her.

Med til festligholdelse af indvielsen var der to meget smukke kulturelle indslag. Først med 4 korsangere, hvoraf Julie Mølhave og Simon West er fra Sdr. Felding og senere et musikalsk indslag med Viktor Udbye og Katrine Duus.

Fusion mellem to VVS firmaer i Sdr. Felding og Kibæk

mni 05.10. 2017

Den 15. august 2017 blev Kibæk VVS ved Henning Jessen og Aaskov VVS ved Danjel Arvid Eriksen fusioneret i et nyt firma nemlig Kibæk-Aaskov VVS Aps.

De kender hinanden særdeles godt, da Danjel er udlært indenfor VVS hos Kibæk VVS.

Firmaet vil ved fusionen have 5 ansatte inkl. de to ejere og de dækker hele den sydlige del af Herning Kommune plus tilstødende områder.

Og deres arbejdsområde er fortsat indenfor vand, sanitet, varme og ventilation.

De vil stadig have værksted og lager som nu, dvs. lidt syd for Sdr. Felding og i Kibæk. Fordelen ved fusionen er at man bedre kan fordele arbejdsopgaverne ved spidsbelastning, og man altid kan kører til nærmeste lager for at hente materialer til sine opgaver.

Desuden er der også mulighed for at tage lidt større opgaver ind. For de ansatte er der nu mulighed for større vidensdeling, og for de to indehavere, har de nu hinanden at sparre med.

Henning Jessen mener også at selvom det nok varer mange år inden han vil pensioneres, er 54 år i dag, så er det en måde at lave et glidende generationsskifte på.

De har rigeligt at lave i dag og tror det bliver svært, med det nuværende opsving, at finde faglærte, hvis de en dag ønsker at udvide medarbejderstaben, dog overvejer de at tage en lærling ind.Typovizion - Typo3 CMS & kurser