�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan læses:

Klods Hans epoke

 

Engholm på Hotel

 

Modeopvisning

 

Dagli`Brugsen 25 år

 

Daniels A Eriksen Jubilæum og fødselsdag

En uforglemmelig epoke er snart slut på Klods Hans

mni 26.05. 2017
Efter 32½ år lakker det nu mod enden som ejer af Klods Hans, for de to hårdt arbejdende ejere Inga og Jens.
Bodegaen Klods Hans blev etableret i 1975 i den tidligere SDS sparekasses lokaler. Og i de næste 9 år var der 4 forskellige ejere af stedet.
Før de kom til Sdr. Felding boede Inga og Jens i Odder, hvor Jens arbejde på Østjysk Elforsyning og Inga var serveringsdame. Jens kommer oprindelig fra Odder, mens Inga kommer fra Henne her i Vestjylland.

 

I december 1984 købte Jens og Inga så stedet, som på det tidspunkt var indrettet til Bodega og diskotek. Og igennem de næste mange år var det diskoteket der var med til at gøre stedet til en god forretning, så der kunne spares op til en senere udvidelse.

For Inga var det også diskoteket der gjorde at det sjovt og interessant at drive Klods Hans. Der kom masser at unge mennesker hver fredag og lørdag og mange kom langvejs fra, da det var stedet hvor de unge mødtes i weekenderne.

I de første år var der to andre beværtninger i Sdr. Felding, nemlig Laksetrappen og Å-kroen.

Ret hurtigt begyndte de også at tilbyde mad til gæsterne, og en del, især ungkarle, spiste fast på Klods Hans. Og indimellem blev der også holdt fester i lokalerne, bl.a. barnedåb, konfirmationer og et enkelt bryllup.

 

I 1997 blev der lavet en kraftig udvidelse af stedet med festsal og en spisestue. Køkkenet blev samtidigt udvidet og moderniseret og så kom der ellers gang i festerne, mindst en stor fest om ugen. Og for mange af os der bor i byen og oplandet har det været et naturligt og uundværligt sted at holde fødselsdage og konfirmationer mm.
Men nu er tiden gået og både Inga og Jens bliver 65 år i år, så da de fik et tilbud fra de tre søskende Heidi, Berit og Niels, om at købe Klods Hans, syntes de at tiden nok også var inde til at afhænde stedet.

 

De har købt hus på Elkjærvej og skal nu til at nyde livet uden en masse arbejde. Og hvad de skal få al den nye fritid til at gå med er endnu ikke helt klart, men med to voksne børn, og fire børnebørn bliver der nok også lidt mere tid til dem og engang i fremtiden vil de gerne en tur til Australien.

På onsdag i næste uge, som er sidste dag som ejer af Klods Hans, vil der nok være mange der kigger forbi og får en snak om fortid og fremtid.
Officielt afsked bliver det pinsemandag d. 5. juni, hvor der bliver holdt en goddag og farvel reception fra kl. 13 – 17.
I skal have tusind tak for jeres bidrag, store udholdenhed og indsats på Klods Hans i de snart 33 år. Og hvem ved, måske finder i nye spændende udfordringer i Sdr. Felding, håber jeg.
God vind fremover.

 

 

Engholm inviteret til middag på Sandet hotel

mni 24.05. 2017

Tirsdag 23/5 var beboere m ægtefæller og personale på Engholm inviteret til middag på Sandet hotel af Karen Kristensen ( tidligere medarbejder, med i bestyrelsen i Engholms venner og ildsjæl i Sandet).

 

Karen har søgt og fået penge fra Finns humørfond til arrangementet. 20 forventningsfulde beboere, 5 hjælpsomme ægtefæller, 3 uundværlige frivillige og 5 medarbejdere fordelt på tre busture med Engholms bus og i private biler ankom til Sandet hotel mellem 10.30 og 11.

 

Vi blev budt velkommen med velkomstdrink, chips m.m. I den lille sal spillede Conny og Erna op til dans , som Jette og Grete ledede. Jette og Grete har deltaget i kursus i erindringsdans, som vi starter op på Engholm inden længe. Mange deltog i dansen og nød det i fulde drag.

 

Herefter fik vi serveret dansk bøf med lækkert hjemmelavet tilbehør og hjemmelavede islagkager, lavet af Karen og serveret af hendes to dygtige medhjælpere Kirsten og Birgitte. Conny og Erna underholdt med dejlige fællessange, der blev sunget og vugget med på.

En beboer udbrød spontant: man bliver så glad af deres musik:-).

 

Godt trætte var vi alle hjemme på Engholm igen ved 15 tiden, efter en dejlig dag for alle deltagere.

 

 

Fuldt hus i Kultursalen til forårets modeopvisning

mni 19.05. 2017

Og det var Inspirationsaften for kvinder/piger, arrangeret af Sdr. Felding Kulturforening. 125 var mødt op inklusiv alle udstillerne.

Aftenen bød på mange forskellige stande med udstilling af bl.a. smykker, aloe vera produkter, gamle istandsatte møbler, garn, vin, fodbehandling, stentæpper, … og der var trængsel for at se på tingene. Indgangsbilletten inkluderede en let anretning, som var leveret af Lucullus, og dertil gav Sdr. Felding Kulturforening et glas vin til hver.

Midt på aftenen var der modeopvisning, som var arrangeret af Grethe Bonde fra Ma-Griff i Herning sammen med fem lokale modeller. Conny Poulsen, Anne Marie Fløe, Anni Kamp, Birtha Hansen og Susan Mikkelsen havde sagt ja til at være model, og de gjorde det rigtig flot. Tusind tak til dem.

To af byens frisører, Didde Jönsson, Vinola Hair og Anni Kamp, salon AK, havde på forbilledlig vis ordnet modellernes hår. Udover amerikansk lotteri med fine præmier var der udtrækning på indgangsbilletterne af gevinster givet af udstillerne.

Der var over 50 gevinster i alt heriblandt 15 gavekort givet af Ma-Griff. Det var en rigtig dejlig aften, og udtalelser om, at ”vi kunne godt have brugt lidt mere tid til at komme rundt og se standene” indikerer, at deltagerne syntes godt om det, de kunne se og opleve.

Derfor også en stor tak til alle udstillerne. Vores indtryk er, at alle havde en god aften, slutter Lene Schmidt.

 

 

Dagligbrugsen fejrer 25 års fødselsdag

mni 07.05. 2017

Danjel fejerede 10 års jubilæum og 40 års fødselsdag

mni 06.05. 2017Typovizion - Typo3 CMS & kurser