�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan ses:

Fastelavnsfest i hallen

 

SFGIF´s Motionscenter

 

Fastelavn i børnehaven

 

Foredrag af Niels Ole Frederiksen

 

Gudde´s 50 års jubilæum

 

Kristian Lilholt Trio i Dagmar Bio

Konger, dronninger, prinser og prinsesser

mni 26.02.2017

Fastelavnsfesten i hallen var stort tilløbsstykke

mni 26.02. 2017

Emil Søttrup Bedst udklædt 4 år og op
Julie Kjærsig Bedst udklædt 8 år og op
Maise Enevoldsen Bedst udklædt 1 år og op

SFGIF´s motionscenter fornyer inventaret

mni 14.02. 2017

I efteråret blev der lejet 14 nye cykler til Indoor cycling, og her i løbet af de næste 2 til 3 uger bliver alle motionsredskaber i motionscenteret skiftet ud med nye maskiner. En del af investeringen på op imod 1. mio. Kr., er/bliver finansieret ved fondsansøgninger, hvorfor det bliver rimelige priser for at få et abonnement i motionscenteret, udtaler Joan Andersen fra motionscenter udvalget under SFGIF.

Når de nye maskiner er stillet op, skal der betales 199 Kr. for et måneds abonnement, og det bliver også muligt at købe et dagskort.

Her onsdag formiddag var der gang i Indoor-cyklerne, som har Charlotte Ramsing som instruktør, og der blev svedt godt, kunne jeres udsendte konstaterer.

Der er 4 formiddagshold i Indoor-cycling og 5 aften hold, nogen af holdene er helt fyldt, mens der stadig er plads på andre af holdene.

Når de nye motionsmaskiner er sat op, og det er mærket Cybex, bliver der et åbent hus, hvor man kan se og hører mere om de nye maskiner, og møde de instruktører der fremover vil være tilknyttet centeret.

 

 

Fastelavns forberedelser i børnehaven

mni 14.02. 2017

 

 

Foredrag om Danmark/Sdr. Felding under besættelsen

mni 10.02. 2017

Torsdag aften var Niels Ole Frederiksen - NOF, tidligere højskoleforstander i Sdr. Felding inviteret til Stakroge Beboer- og Kulturhus. Her fortalte NOF, på sin fantastiske fortæller måde, flere historier om Danmark under besættelsen. Bl.a. om en kold februaraften i 1942, da lokale gymnaster forhindrede lokale danske nazister at holde et ellers lovligt møde i det daværende forsamlingshus. Slagsmålet udviklede sig så kraftigt at flere af nazisterne måtte på hospitalet med svære skader, og siden ikke turde vise sig i Sdr. Felding.

Der blev også fortalt og om den tyske Rigsbefuldmægtige Werner Best, som efter krigen blev idømt dødsstraf af en dansk domstol, men endte med at få nedsat straffen til 5 år, bl.a. fordi han havde medvirket til at røbe nazisternes planer om at arresterer alle de danske jøder, med det resultat at ca. 6.500 jøder undslap til Sverige og "kun" ca. 500 blev arresteret og sendt i koncentrationslejr.

Omkring 30 var mødt op og fik hørt de ovennævnte historier plus mange andre interessante historier.

 

 

Rigtig stort fremmøde til Gudde´s festlige jubilæum

mni 05.02. 2017

Fra venstre: Poul, Gudde, Helle, Arnfinn, Malene, Lone, Frederik, og Viktor
Forrest Sofus, Laurids, Anton og Gustav. Juluis fra Norge fraværende.

 

 

KRISTIAN LILHOLT TRIO ramte os i hjertet.

mni 05.02. 2017

Dagmar Bio havde fredag aften besøg af Kristian Lilholt Trio. Det var en varm og underholdende koncert, der vakte glæde og begejstring.
Aftenen indledtes med instrumental nummer, som skulle få os alle til at glemme alt udenfor og bare være til stede. Det var en stærk indledning.

Kristian Lilholt fyldte 60 sidste år, og det fejrede han med en superflot, dobbelt ‘2016’ udgivelse: med nye sange og ny instrumentalmusik ned-fældet i en 40 siders rigt illustreret bog, som gennem hel koncerten blev omtalt som ” bogen”.

Aftenen bød på sange og instrumentalnumre fra ” bogen” krydret med ser-vicemeddelelser og små anekdoter. Kristian Lilholt kommunikerer med sit publikum. Det er som at sidde i dagligstuen med ham og snakke løst og fast om både lette og svære emner -og det bliver som oftest også svært underholdende. Det er tilmed svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme, lødige og vedkommende menneskemusik.
 
Der blev til publikums store begejstring også præsenteret numre fra den tidligere udgivelse LAND, der er en rejse gennem Danmarks årstider i mu-sik, malerier og film. Nummeret ”Det gule land” som beskriver august blev fremført på smukkeste vis.

Trioen Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen er i stand til at spille sig rundt i det meste af Kristian Lilholts mangefarvede mu-sikalske palet. Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Idas smukke og varme stemme får det hele til at spille sammen.

Aftenen bar præg af, at Trioen befandt sig godt i den gamle biograf, og det blev til flere ekstranumre, inden der blev sagt tak for i aften og på gensyn.

Vi gik alle hjem beriget med mange oplevelser.

På musikudvalgets vegne
Karen Marie Gaardsvig

Typovizion - Typo3 CMS & kurser