�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan læses:

"Men´s room 3" i Dagmar Bio

 

SFGIF Carlsberg Sport Cup

 

Afskeds- og velkomstreception

Torben Chris og Thomas Hartmann var liiiiidt ude efter pigerne torsdag i Dagmar Bio!

mni 27.01. 2017

Mandehørn så det basker!
Jeg siger det med det samme: Jeg er kvinde… og jeg havde en liiiidt hård aften i aftes. D’herrer Chris og Hartmann havde stillet kulissen op til en omgang Mens Room 3 på den ellers nydelige scene i Dagmar Bio. De to fjernede fluks stedets smukke 5-armede lysestager, og saftsuseme om ikke de i stedet installerede en tis-kumme midt på scenen! Så var linjen ligesom lagt.
I omkring 2 timer blev publikum ført gennem hylende morsomme historier fra de to komikeres liv. Alt sammen historier om, hvordan de undrer sig over kvinder generelt.
Hartmann bor sammen med hans kæreste, mens Chris er far til en datter på 3 og bor med hans kone, som han har kendt gennem 14 år. Det giver dagligt Chris og Hartmann inspiration til masser af jokes.
Chris kæmper med at forstå nødvendigheden af Hay sofapuder med en stor knap midt på, som er aldeles ubehagelige at ligge på; ens krukker i køkkenskufferne, så det bliver håbløst at finde sukkeret; servietter i trendy farver, som er håbløse at tørre sig i; kvinders behov for at tage billeder af, at de har dækket bord når der kommer gæster osv. osv.
Hartmann forsøger at navigere i, hvornår kvinder godt vil have, at han er galant og f.eks. holder døren for dem, og hvordan det så andre gange pludselig kan udløse en skideballe. Og så undrer han sig over, hvor ulogisk tænkende kvinder er. Et hurtigt tjek i salen af om kvinder kunne kende forskel på højre og venstre, var beviset på, at der er STOR forskel på kvinder og mænds logiske sans.
Alt i alt en forrygende aften – og selv som kvinde, må jeg indrømme, at jeg fik ømme mavemuskler af at grine. Det lader til at forskellen på kvinder og mænd er en uudtømmelig kilde til inspiration for de to, så hvem ved, om vi om et par år kan byde indenfor til en omgang Mens Room 4?!

 

 

Rigtig stort fremmøde til møde om fremtidsmuligheder for Sdr. Felding

mni 25.01. 2017

SFGIF Carlsberg Sport Cup

mni 08.01. 2017  Lidt billeder fra lørdag og søndag

 

 

Reception for afgående og ny direktør i Handelsbanken

Jens Rahbek holder tale
Niels Jørgen Nielsen holder tale m. overrækkelse af gave til Kristian
Ebbe G. Andersen holder tale
Kristian holder takketale
Fra Venstre: Rasmus, Camilla, Kristian, Else, Dan, Sanne og lille Alexander


Typovizion - Typo3 CMS & kurser