�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan ses:

Åbent hus i Motionscenter

 

Jesper Lundgaard med Trio i Dagmar Bio

 

Fernisering i Dagmar Bio

Brugsens generalforsamling blev kæmpe tilløbsstykke

mni 30.03. 2017

 

 

Ohhh... What a night!! med Michael Learns To Rock

mni/am 16.03. 2017
Onsdag aften gæstede MLTR Dagmar Bio og det gik ikke stille for sig.
Bandet ankom allerede om eftermiddagen og der blev luret noooget på de tre kassevogne med udstyr OG Dagmar Bios lille scene... der blev knoklet, og efter et par timer var scenen pakket: lille flygel, trommesæt, guitarer, bas, monitorer og en masse ledninger.
En stuvende fuld sal sad forventningsfulde og var klar til koncerten kl. 20. Hele første sæt var nye/nyere numre og en del af de...m var ballader.

Andet sæt var en modsætning: her fik publikum alle de velkendte numre som perler på en snor. A trip down memory lane.

Og de kan endnu - ingen tvivl om det. Forsanger Jascha Richters stemme er som ekstra fløde på nyplukkede søde jordbær. Og resten af MLTR følger trop med fantastisk behandling af de mange instrumenter på scenen.
Mon ikke vi er mange der i dag har nynnet 'I'm not an actor, i'm not a star... '

 

Indvielse af motionscenterets nye maskiner

mni 11.03. 2017

En aften i godt selskab…

mni 10.03. 2017

Jesper Lundgaard med trio gæstede torsdag aften Dagmar Bio i Sdr. Felding. Det blev en aften i selskab med en af de sangere, der har vist stor bredde i sangkarrieren.
Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som én af landets store stemmer inden-for musical genren. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag, der gav genlyd i hele Danmark. Aftenen bød på et bredt repertoire med danske sange, sange fra musicals, Elvis og meget mere.
Jesper’s stemme og optræden gjorde hvert nummer til noget særligt. De tre dygtige musikere fik det hele til at gå op i en højere enhed ” Fly me to the moon”.

Jesper har et usædvanligt publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet, og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Jesper krydrede aftenen med små anekdoter, som fortalte om baggrunden for nogle af sangene, og om nogle af de oplevelser sangene havde givet ham ved forskellige lejligheder.

Han levede sig ind i stedet og med sin humor, nærvær og legelyst fangede han publikum, og hele salen blev inviteret med på fællessang, og der blev nynnet og med på ” Always on my mind” og ”Under stjernerne på himlen” m.m.

Jesper Lundgaard indlevede sig i stedet og havde store roser til Dagmar Bio og til det dejlige publikum, og med ekstra nummeret:  ”My Way” sluttede aftenen i Dagmar Bio. Alle gik hjem, en oplevelse rigere.
Det var en aften i godt selskab med Jesper Lundgaard og trio!

Karen Marie Gaardsvig

Fernisering i Dagmar Bio med Sanne Rasmussen

mni 04.03. 2017

 

 Typovizion - Typo3 CMS & kurser