�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan læses:

Afskedsreception for Leif Jørgensen

 

Carsten Knudsen Show

 

Engholm på Sandet Hotel

mni 22.05. 2016

Formand Jan Andersen
Forstander Asbjørn Lyby
Lærer Kirsten Grue Sørensen
Første forstander Jens Boddum
Leif Jørgensen
De første 3 ansatte på skolen, Jens Boddum, Magnus Moesgaard, Mary Villumsgaard og formanden Leif Jørgensen

Carsten Knudsen Show med masser af grin i Dagmar Bio

mni 07.05. 2016
Fredag aften var der lagt op til spas og løjer i Dagmar Bio. Carsten Knudsen fra De Nattergale var på besøg, og han kridtede banen op ved at starte med at spille ”Oluf – a står under æ mistelten” som en slags fællessang. Allerede i tredje nummer sidder publikum og vifter med hænderne i vejret, mens de synger med på det sjove nummer ”Salmonelle Ella”. Og Knudsens scene, som den gryntende svineavler Gert Reinborg Jensen, sad lige i skabet!
Carsten Knudsens show er en blanding af sjove historier om Knudsens familiemedlemmer og skiftende kærester, masser af fællessang og musik spillet på alt fra el-guitar over et gammelt orgel til 32 mm Wavin rør. Ingen tvivl om, at manden er musikalsk – og med en god portion humor tilsat, blev det et sjovt første sæt.
Efter en skøn pause, hvor mange benyttede sig af at komme ud i det lune forårsvejr på terrassen, bragte andet sæt publikum omkring et par af Knudsens nye numre, som ligger på dansktoppen. ”Skal den være rød eller skal den være blå” er en sang om en et ungt par på indkøbstur til IKEA og det der følger efter sådan en tur. Situationer som de fleste vist kunne nikke genkendende til… Nummeret ”Humle-bi” blev også spillet. Det er en politisk vældig ukorrekt sang om Knudsens ynglingsdyr humle-bien. Sjovt og ukompliceret!
Aftenen blev sluttet af med fælles-sang… nå ja, og fælles-dans. Alt i alt en hyggelig og morsom aften med en garvet entertainer, med begge fødder solidt plantet i den jyske muld.

 

 

Engholms beboere på Hotel i Sandet

mni 03.05. 2016

Fredag d.29. april var beboerne på Engholm inviteret til middag på Sandet hotel. Ildsjælen Karen havde søgt og fået penge fra Finns humørfond til arrangementet. Karen havde lavet maden oksekød m Bintje kartofler, sursød/peberrods sovs med tilbehør og til dessert gammeldags gul sagosuppe med rom og svedsker. Til kaffen fik vi lækker lagkage og hjemmebagte småkager. Der var festlig musikalsk underholdning under hele middagen af Conny og Ellen fra Sdr. Omme. Karen havde hjælp til borddækning, småkagebagning, servering m.m. af Birgitte og Kirsten.
For at vi kunne komme afsted fra Engholm havde vi hjælp af nogle af vore uundværlige frivillige og flere medarbejdere, der brugte deres fridag på at tage med som hjælpere. Engholms bus tog turen to gange og tre private biler, for at få alle beboere fragtet derud.
Med slisker til trappen fik vi alle beboere ind på hotellet. Flere af beboerne kunne huske Sandet hotel fra før og var meget imponeret over, hvor flot der var blevet og andre var der for første gang. Under middagen blev der sunget flere sange og alle tog hinanden under armen og sang med. (Dog var det ikke tilladt at stå på de fine stole, så det lod vi være med). Efter ca. 3 timer vendte vi igen hjem til Engholm, med en flok trætte beboere, som havde haft en dejlig dag.
Vi som var med som hjælpere, kan leve højt på at mærke beboernes glæde ved sådan et arrangement, det er det hele værd.
Tusind tak til Karen og alle hjælpere for en dejlig dag. Tinne Gejl Hartvigsen

 

 Typovizion - Typo3 CMS & kurser