�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan ses:

John R. 40 års jubilæum

 

Carlsberg sport Cup 2016

 

Anders Blichfeldt i Dagmar Bio

 

Kongelig belønnings medalje

 

Juleskomager turnering

John Riisbergs 40 års brandmandsjubilæum

mni 17.01. 2016

 

 

Carlsberg Sport Cub 2016

mni 10.01. 2016

 

 

Docteur Bobs premiere-aften

mni 09.01 2016

Fredag lagde Dagmar Bio igen scene til en turne-premiere. Anders Blichfeldt, som de fleste kender som frontfiguren i Big Fat Snake, udgav i efteråret 2015 albummet 'Docteur Bob'. Albummet er en optakt til hans turne i 2016. Første stop på en imponerende lang turne var Sønder Felding, som Blichfeldt med stor succes også har besøgt på hans turne for 2 år siden.

Albummet er det andet album med danske tekster fra Anders Blichfeldt, og rummer nye sjove, nærværende sange om Blichfeldts' og vores allesammens liv.
Blichfeldt har til turneen udvidet sit onemanshow med et nyt medlem; en pladespiller! Baggrundsmusik fra det nye album, samt diverse effekter kom fra særlige LP pres som er lavet til lejligheden. Lyden af pick-up'en der ramte sporet på LP'en, knaste lidt, og musik der lød som det skulle, blev en del af oplevelsen, da den gode Docteur Bob kom på besøg.

Hele Blichfeldts nye show er bygget op omkring hans liv – lige fra hans første år, hvor han prøvede kræfter med banjo og folkemusik, over hans første spanske guitar, de mange mindre succesfulde bands han har spillet i gennem ungdomsårene, og hen til Big Fat Snake tiden med de mange fede hits. Alene navnene på bandsene fra Blichfeldts ungdomsår kunne give ethvert potentielt stjerneskud en skidt start: ”Poltex”,”Rockuld” og ”Rocking Bo and the babes” er blot et par eksempler på de fantastiske band-navne Blichfeldt har været omkring.

Første sæt omhandlede primært Blichfeldts børne- og ungdomsår, og det var bestemt ikke kedeligt. Blichfeldt er en fantastisk story-teller, og hans fortællinger gav publikum mange gode grin. I anden afdeling var der en masse af de gode gamle Big Fat Snake hits, mixet med Blichfeldts egne nye numre. Blichfeldt bruger en del af året i hans lejlighed i Frankrig. Da hans navn ligesom ikke ”klinger” på fransk, kalder han sig for ”Bob”. Fredag kom publikum med på rejse til Frankrig og fik via en skøn fortælling turen frem Blichfeldts nye navn i det franske: Docteur Bob.

Anders Blichfeldt fortalte åbent om både hans liv og musikalske karriere; de største oplevelser og de værste nedture. Som publikum fik man et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. Blichfeldt gav et glimt af hans inspirationskilder, smerter og glæder - det var hele vejen igennem humoristisk, livsbekræftende, og frem for alt, dybt underholdende.

 

Anna-Marie Jørgensen fik overrakt Den kongelige belønnings medalje

mni 09.01. 2015

Kristian Hansen tale ved medalje overrækkelsen.  Se billeder længere nede

Kære Anna-Marie
Det er i dag meget tæt på at være 44½ år siden du gjorde din entre i Midtbank i Sdr. Felding, nemlig helt præcist den 9. juli 1971.
Lige indtil du valgte at gå på efterløn, med udgangen af oktober 2015, har du været en del af afdelingen i Sdr. Felding, og selv om du ved en tidligere lejlighed beskrev det ”som langt ude” – i hvert fald i forhold til Assing – har du holdt ved.
Du har også på levende vis beskrevet den bygningsmæssige udvikling. Da du startede var afdelingen placereret i en ældre bygning, hvor pladsen var trang, arkiv og frokostrum var det samme og mødelokaler fandtes ikke. Det må derfor have været noget af en revolution, da de nuværende bygninger kunne tages i brug i 1979.
Det var selvsagt også en betydelig forandring da Midtbank i 2001 blev solgt til Handelsbanken. Vi var vel alle i begyndelsen en smule betænkelige – hvad var nu det for en størrelse, og hvilke planer var aktuelle for vor afdeling. Det viste sig heldigvis hurtigt, at vi blot skulle fortsætte med at drive bank i Sdr. Felding som hidtil – nu blot i en større bank med et endnu stærkere fundament.
Som du udtrykte det i artiklen i avisen, har du følt dig heldig, idet der ikke i Handelsbanken har været tale om nedskæringer og personalereduktioner, som set andre steder, hvilket jeg helt kan tilslutte mig.
Men uanset placering og bankens navn har du i stort set alle årene haft hovedansvaret for afdelingens kassefunktion, ligesom du i en periode også tog dig af afdelingen i Skarrild.
Du har derfor i alle årene været afdelingens ”ansigt udadtil”, som du sammen med kassefunktionen har varetaget på fortræffelig vis, og du har ad denne vej fået et nært kendskab til rigtig mange af vore kunder. Foruden navne kunne du også huske rigtig mange kunders kontonumre – ganske imponerende – der har vi nu en udfordring.
Det lå dig meget på sinde, at kunderne skulle have en god servicering, når de henvendte sig til dig i banken, og det gjorde du på en rigtig fin måde.
Du har været en del af en udvikling fra at næsten alt foregik manuelt til en fuldstændig automatisering – som eksempel er der nu også maskiner til at optælle pengesedlerne. Maskiner har dog den ”ulempe”, pengesedler skal være glatte uden bøjede hjørner eller lignende.
Du opfandt derfor din egen seddelpresser – når hjørner var rettede, så satte dig simpelthen på sedlerne, så var de hurtigt glatte og pæne og de kunne bruges i automaterne.
Jeg har haft fornøjelsen at fejre arbejdsmæssigt sølvbryllup med dig her i afdelingen, og du var indbegrebet af Handelsbanken i Sdr. Felding. Du er meget loyal, pligtopfyldende og tjenstvillig – foruden den tidligere nævnte servicemindede indstilling – absolut rigtig gode skudsmål at trække sig tilbage fra arbejdslivet med.
I førnævnte artikel i avisen udtalte du også, at du er en rigtig travl efterlønner, og som nybagt bedstemor kan jeg forestille mig, at denne travlhed ikke vil blive meget mindre, om ikke andet kan jeg forestille mig, at der venter nogle ture til Hadsten.
Jeg vil gerne takke for et godt samarbejde og en flot indsats i de forløbne år, og ønske al mulig held og lykke fremover for dig og dine nærmeste.
Nu er det jo sådan, at næsten 44½ år i bankens tjeneste også er kommet vor dronning for øre, og det er mig en meget stor glæde at kunne overrække DEN KONGELIGE BELØNNINGSMEDALJE som tak for lang og tro tjeneste.
Rigtig hjertelig tillykke med medaljen – det er særdeles velfortjent.

Tirsdag d. 29 dec. blev den årlige juleskomager turnering afholdt

mni 03.01. 2016

18  havde tilmeldt sig Sdr. Felding Billiard Klubs turnering. Vi startede med morgenkaffe kl. 9 og kl. 10 startede turneringen. Der blev trukket lod så vi havde 2 puljer, hvor de to bedste fra hver pulje gik videre til finalen.
Det blev en meget tæt finale hvor alle fire hold havde mulighed for at vinde, og finalen blev første afgjort i aller sidste kamp.
Vinder blev:
Nr. 1 Morten Olsen og Henning Knudsen.

Nr. 2 blev Thorvald Christensen og Jønse

Nr. 3 blev Benny Bak og Knud E. Andersen og

Nr. 4 blev Leif Simonsen og Tom Skovly.


Derefter var der så suppe til alle spillere.
Det var en rigtig hyggelig dag hvor alle morede sig og der blev grinet og spillet både kort raflet og spillet billard. En god dag sluttede først på aftenen hvor alle gik glade hjem.

Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub.

 

 Typovizion - Typo3 CMS & kurser