�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side kan ses:

Skjern Å

 

Skolebesøg i Solsikken

 

Halbyggeri

 

Anne Linnet koncert

 

Juleoptog 2015

Så kom solen endelig, men også en større å

Besøg fra skolen af to 2. klasser i Solsikken

Godt gang i halbyggeriet og halbestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

mni/gnj 15.12. 2015

Anne Linnet ønskede hvid jul!

mni/am 06.12. 2015
På en mørk og stormfuld lørdag aften var Anne Linnet for anden gang på visit i Dagmar Bio. Og for anden gang var det til en totalt udsolgt koncert. Sidste gang var det i maj, og foråret var godt i gang. Denne gang var det med et helt andet repertoire – nemlig en helt klassisk Anne Linnet julekoncert i en julepyntet biograf, hvor der udover julehjerter i vinduerne og flot pyntet juletræ på scenen, også var brunkager og lakridskonfekt på bordene. SÅ er det jul!!
Anne Linnet havde, ligesom ved sidste besøg, hendes fantastiske korsanger Julie Lindell og dygtige pianist Jesper Bo Hansen med ved hendes side. De tre udgør en solid trio.
Et af numrene i første sæt var Anne Linnets egen julesang ”Hvid jul”, som var en af i alt 5 fællessange. Netop emnet og tankerne omkring ”hvid jul” var den røde tråd gennem hele koncerten. Anne Linnet fortalte, hvordan hun som barn altid ønskede sig hvid jul – at hun drømte om snekrystaller og kælketure. Som voksen har hvid jul fået en helt anden betydning for hende, ligesom det sikkert er tilfældet for rigtig mange mennesker. Den hvide farve symboliserer også fred og renhed. Fredsduer er hvide, uskyld er hvid og i krig betyder det hvide flag våbenstilstand. Linnet gjorde sig tanker om, hvordan mennesker i krig aftaler at holde våbenhvile juleaften, men at krige ofte går videre derefter. Hun undrer sig over, hvem der skyder først efter en våbenhvile og om vi skal holde jul hver dag for at opnå fred.
Linnet sang udover mange smukke julesange og –salmer, også et par af hendes søn Xanders numre. Anne Linnet sluttede aftenen af med ørehængeren ”Smuk og dejlig”, inden hele salen i fællesskab ønskede hinanden en glædelig jul med fællessangen ”Dejlig er jorden”. En helt igennem skøn aften, som emmede af jul.

Vellykket juleoptog med underholdning i Kirken og Dagmar Bio

mni 06.12. 2015

 

 Typovizion - Typo3 CMS & kurser