Kontakt:

Kontakt Dagmar Bios DoxBio udvalg på doxbio@dagmar-bio.dk

Udvalget består af Elin Støttrup og Anna-Mette Fjord Kristensen

Dox Bio i Dagmar Bio

Fra oktober 2016 er Dagmar Bio blevet en del af de danske DoxBio biografer. Dagmar Bio vil fremover vise 6 top-aktuelle og sprit-nye dokumentarfilm hver år. 

Formålet med DOXBIO er at bringe dokumentarfilmen ud i de danske biografer, ikke bare i de større byer, men i hele landet. Derfor vil du også kunne finde en biograf, der viser DOXBIO-film i alle landsdele i Danmark - og nu altså også i skønne Dagmar Bio i Sønder Felding.

Læs meget mere om DoxBio HER!

At se en DoxBio film i Dagmar Bio kræver IKKE medlemsskab af biografklubben (...men du må meget gerne være medlem)


Onsdag d. 22. november kl. 19 - VOLD

33.000 kvinder bliver årligt udsat for partnervold i Danmark. 2000 af dem kommer på krisecenter. Krisecentret Danner, som VOLD I KÆRLIGHEDENS NAVN handler om, har kun plads til 18 kvinder og 18 børn.

For kvinderne er det vejen ud af volden og en mulighed for at skabe sig en ny fremtid for deres børn og dem selv.

Igennem fem år har instruktøren Christina Rosendahl haft adgang til krisecentret Danner, der normalt er hermetisk lukket. Og det er ikke tilfældigt, det her er måske en af de sværeste dokumentarfilm man overhovedet kan lave, fordi sikkerhed hele tiden er et faktum, man er nødt til at have med sig. Danner har ikke tidligere givet tilladelse til, at et filmhold måtte følge personalet og kvinderne i huset. Det skyldes, at mange af de kvinder, der flytter ind hos Danner er i reel livsfare.

Når de alligevel har sagt ja skyldes det dels Christina Rosendahls egen historie, men også fordi de har et ønske om, at vold mod kvinder og især den psykiske vold, som er den, der er sværest for kvinderne at lægge bag sig, skal være noget, vi alle ved noget om og forholder os til. 

Billetpris: 75 kr. inkl. kaffe og kage efter filmen

Billetter kan bestilles HER!