Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Tirsdag d. 6. dec. kl. 19.00 - Grimsby

Grimsby Nobby Butcher er en simpel proletar fra den engelske by Grimsby. Han elsker fodbold og har avlet 11 børn på sin kæreste. Hans lillebror, Sebastian, blev adopteret af en anden familie ved fødslen og fik siden job hos MI-6 som snigmorder.

Da brødrene genforenes, har Sebastian netop opdaget et verdenstruende komplot. Men han forrådes og må flygte for livet med sin idiotiske bror på slæb.

Genre Komedie, Thriller  
Instruktør Louis Leterrier
Medvirkende Mark Strong, Sacha Baron Cohen, Isla Fisher, Penélope Cruz
Spilletid 83 min. Biopremiere 10.03.2016
Tilladt over 15 år


Onsdag d. 14. dec. kl. 19.00 - Spionernes bro

Spionernes Bro

Den kolde krig mellem Øst og Vest spidser til i 1950'erne. FBI fanger sovjetagenten Rudolf Abel i New York. Hans beskikkede forsvarer bliver forsikringsadvokaten James Donavan, en mand af integritet. Trods stærk offentlig modstand vil Donavan sikre Abel en fair rettergang.

Da et amerikansk spionfly skydes ned over USSR, sendes Donavan til Østberlin af CIA for at forhandle en udveksling: Abel for piloten.

Genre Drama, Thriller  
Instruktør Steven Spielberg
Medvirkende Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda
Spilletid 141 min. Biografpremiere 26.11.2015
 Tilladt over 11 år


Søndag d. 18. dec. kl. 15.00 - Emma og julemanden

Den fantasifulde 11-årige Emma føler sig overset af sin travle familie. Emma fordyber sig i eventyrbøger om elver og andre fantasivæsener, så hun bliver ikke overrasket, da selveste Julemanden, Nicolas, og hans kone, Julie, dukker op i stuen.

Deres nyfødte barn er blevet taget af den bitre Elverdronning, som har forbudt kærlighed i Elverriget. Emma rejser dertil med Nicolas og Julie for at rette op på sagerne.

Genre Adventure
Instruktør Søren Frellesen
Medvirkende Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Sofia Callesen, Malte Houe
Spilletid 88 min.
Biografpremiere 12.11.2015
Tilladt for alle men frarådes børn under 7 år

Søndag d. 18. dec. kl. 15.00 - Emma og julemanden