Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Søndag d. 19. november kl. 15.00 - Zootropolis

Fra den største elefant til den mindste spidsmus, er byen Zootropolis en moderne metropol hvor forskellige dyr lever og trives sammen. Da Judy Hopps bliver den første kanin i byens politistyrke, finder hun hurtigt ud af hvor hårdt det er at håndhæve loven. Fast besluttet på at bevise hun kan klare jobbet, tøver Judy ikke, da hun får muligheden for at løse en mystisk sag.

Dette er hendes store chance! Desværre betyder det dog at hun skal arbejde sammen med Nick Wilde, en snu ræv, der gør hendes job endnu sværere.

Genre: Familie- og børnefilm
Instruktør: Byron Howard
Medvirkende: J.K. Simmons, Allan Tudyk, Bonnie Hunt, Jason Batemenn, m.fl.
Biografpremiere: 2016
Spilletid: 106 min. Dansk tale
Censur: Frarådes børn under 7 år


Torsdag den 27. november kl. 19.00 - Ben Hur

Prinsen Judah Ben-Hur bliver uskyldigt anklaget for forræderi af sin adoptivbror Messala, som er officer i den romerske hær.
Ben-Hur bliver dømt til et liv som slave og tvinges til at forlade sin familie og den kvinde, han elsker.
Efter flere år lykkes det Ben-Hur at slippe fri, fast besluttet på at vende tilbage til Jerusalem for at tage hævn. Filmen er baseret på Lew Wallaces bestseller-roman: "Ben-Hur: En fortælling fra Kristi tid".

Genre: Adventur, drama
Instruktør: Timur Bekmambetov
Medvirkende: Jack Huston, Toby Kebbell,
Biografpremiere: 01,09,2016
Spilletid: 125 min.
Censur: Tilladt for børn over 15 år


Tirsdag d. 5. dec. kl. 19.00 - Captain Fantastic

Langt inde i en skov isoleret fra det omkringliggende samfund bor en hengiven og meget anderledes far med sine seks børn. Ben (Viggo Mortensen) har dedikeret sit liv til ét formål: at sikre at hans børn bliver til nogle ekstraordinære mennesker ved hjælp af hård fysisk træning og intellektuel skoling.

Men da en tragedie rammer familien, er de nødt til at forlade det paradis, de selv har skabt, og tage på road trip ud i civilisationen. Her møder de en helt ny verden, hvor Bens idealer om faderskab og det gode liv bliver sat alvorligt på prøve.

Rollen som idealisten og skovhippien, Ben, er en præstation, som Mortensen er blevet rost til skyerne for bl.a. i branchebladet Variety, der kalder det: ”Rollen som Viggo Mortensen er født til at spille”. ”Captain Fantastic” er instrueret af Matt Ross, der også er kendt som skuespiller i komedieserien ”Silicon Valley”. Ross vandt instruktørprisen i sidekonkurrencen Un certain regard ved Cannes Filmfestival i 2016.

Genre: Drama, komedie
Instruktør: Matt Ross
Medvirkende: Viggo Mortensen, George MacCay, Samantha Issler, Annalise Basso
Biografpremiere: 04.08.2016
Spilletid: 118 min.
Censur: Tilladt for børn over 11 år