Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Mandag d. 24. okt. kl. 19.00 - Kollektivet

I 1975 etablerer akademikerægteparret Anna og Erik og deres teenagedatter, Freja, et kollektiv i deres villa nord for København.

En række brogede personligheder flytter ind i huset og fylder rummene med fri kærlighed og smukke tanker om fællesskab og sammenhold. Men da Erik forelsker sig i en yngre kvinde og installerer hende i kollektivet, bliver Annas frisind udfordret til det yderste.

Genre Drama
Instruktør Thomas Vinterberg
Medvirkende Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Helene Reingaard Neumann, Martha Sofie Wallstrøm Hansen Spilletid 112 min.
Biografpremiere 14.01.2016
tilladt over 11 år


Tirsdag d. 1. nov. kl. 19.00 - Star Wars - The Force Awakens

'Star Wars: The Force Awakens' foregår 30 år, efter opgøret mellem Luke Skywalker, Darth Vader og Kejseren, der opløste Imperiet. Men en ny ondskab lurer i form af Kylo Ren, der har tilsluttet sig Den Nye Orden, som er opstået af Imperiets aske.

For igen at skabe ro i galaksen må både nye og velkendte helte arbejde sammen og stoppe den magtfulde fjende. Mere end nogensinde er der brug for den forsvundne Luke Skywalker. Det er nu op til klunseren Rey og stormtrooper-desertøren Finn, sammen med Han Solo og Chewbacca, at jagte håbet om fred i galaxen  

Genre: Eventyr, science fiction
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Daisy Ridley, John Boyega og Oscar Isaac 
Biografpremiere 16. nov. 2015
Spilletid 135 min.
Tilladt ove 11 år


Onsdag d, 9. nov. kl. 19.00 - Ted

I komedien Ted er John som så mange andre små drenge. Han ønsker sig en levende bamse, der kan være hans bedste ven i tykt og tyndt. Men modsat de fleste barnedrømme bliver ønsket rent faktisk opfyldt, og bamsen Ted bliver pludselig levende.

Alt er herefter fryd og gammen, og Ted ender i en periode som TV-fænomen. Som voksen er John (Mark Wahlberg) og Ted stadig bedste venner med alt, hvad det indebærer af pjat og pjank.

En dag forelsker John sig pladask i Lori (Mila Kunis), og inden længe må han vælge mellem et liv med kvinden, han elsker, eller den sjofle, upassende bamse, han har levet sammen med de sidste 27 år.

Genre: Komedie
Instruktør Seth Macfarlane
Skuespillere: Giovanni Ribisi, Patrick Stewart, Patrick Warburton, Mark Wahlberg, Mila Kunis, Matt Walsh, Seth Macfarlane, Joel Mchale, Jessica Barth
Spillelængde: 102 Min.
Tilladt over 11 år