Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Mandag d. 19. februar kl. 19.00 - Mothers Day

Sandy er fraskilt alenemor til to børn. Hendes eks stikker af med en ung hottie, men så møder Sandy enkemanden Bradley, som også står alene med sine døtre.

Sandys bedste ven, karrierekvinden Jesse, er gift med en inder og ser derfor ikke sine racistiske forældre - indtil de kommer på uanmeldt besøg.

Endelig opsøger Kristin, der blev bortadopteret som barn, sin biologiske mor, tv-værten Miranda.

Genre: Komedie
Instruktør: Gary Marshall
Medvirkende: Julia Roberts, Britt Robertson, Jennifer Aniston, Kate Hudson
Biografpremiere: 4.5.2016
Spilletid: 118 min.
Censur: Tilladt for alle.


Tirsdag d. 27. feb. - Kærlighed kender ingen grænser

I 1940'erne rejser prinsen af Bechuanaland, Seretse Khama, til London for at studere jura.Her forelsker han sig i den hvide kvinde Ruth Williams, som han i 1948 gifter sig med.

Ruth flytter med prinsen til hans hjemland, men hverken deres familier, folket eller de britiske og sydafrikanske regeringer er klar til at acceptere ægte kærlighed, der går på tværs af raceskel.

Genre: Drama
Instruktør: Amma Asante
Medvirkende: David Oyeloto, Rosamund Pike, Jack Davenport, Tom Felton
Biografpremiere: 9.3.2017
Spilletid: 111 min.
Censur:


Onsdag d. 7. marts kl. 19.00 - La La Land

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia (Emma Stone), en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner.

Den dedikerede pianist Sebastian (Ryan Gosling) drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen. Ved et tilfælde mødes de to og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriereplaner sættes på en hård prøve i byen som også er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

Genre: Komedie, musical
Instruktør: Damien Chazelle
Medvirkende: J:K: Simmons, Ruan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt, Jason Fusch m. fl. Biografpremiere: 9.12.2016
Spilletid: 138 min.
Censur: