Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Onsdag d. 25. jan. kl. 19.00 - Mad Fury Road Max

Året er 2060, efter apokalypsen.

Seks kvinder, anført af Furiosa, flygter fra den fascistiske leder Immortan Joe, der holder dem som avlskvinder i sit fort.

For at nå levende gennem ørkenen må kvinderne alliere sig med enspænderen Max Rockatansky. Han kender ødemarken ud og ind og eskorterer modvilligt kvinderne, skarpt forfulgt af Joes blodtørstige hær af stridsdrenge. Det bliver en vild tur.

Genre Action
Instruktør George Miller
Medvirkende Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley
Spilletid 120 min.
Biopremiere 14.05.2015
Tilladt over 15 år


Torsdag d. 2. februar kl. 19.00 - Urmageren

Den 8. november, 1939, holder Adolf Hitler en jubilæumstale i München. Samtidig arresteres en mand ved grænsen til Schweiz for besiddelse af mistænkelige genstande. Kort efter eksploderer en bombe i Bürgerbräukeller. Bomben dræber otte mennesker, men Hitler er ikke en af dem, for han er 13 minutter forinden gået af talerstolen tidligere end planlagt.

Den arresterede mand er Georg Else, en snedker fra Königsbronn, og han bliver stillet foran Politichefen Arthur Nebe og Gestapo-lederen Heinrich Müller til afhøring. I flere dage afhøres og tortureres Georg Elser, inden han sendes i koncentrationslejr for sit forsøg på at dræbe Hitler – et attentat der kunne have forhindret 2. verdenskrig..

Genre Drama, Krigsfilm, Thriller
Instruktør Oliver Hirschbiegel
Medvirkende Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaußner, Johann von Bülow
Spilletid 114 min.
Biopremiere 16.06.2016
Tilladt over 15 år


Søndag d. 12. februar kl. 15.00 - Junglebogen

Drengebarnet Mowgli vokser op hos en ulvefamilie i junglen. Da den menneskehadende tiger Shere Khan vender tilbage til området, kommer Mowglis liv i fare. Drengens ven, panteren Bagheera, finder det klogt at flytte Mowgli tilbage til menneskenes landsby.

Der bliver til en lang og begivenhedsrig tur gennem junglen, hvor Mowgli bl.a. møder den dovne bjørn Baloo og kæmpeaben kong Louie.

Genre Adventure, Familiefilm
Instruktør Jon Favreau
Medvirkende Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba
Spilletid 101 min. Biopremiere 14.04.2016
Tilladt for alle men frarådes børn under 7 år