Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografen


Tirsdag d. 26. sept. kl. 19.00 - Klassefesten 3

De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar.

Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole… Tag med Danmarks tre bedste venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå den spektakulære dåbsfest.

Genre: Komedie
Instruktør: Birger Larsen
Medvirkende: Nicolaj Kopernikus, Anders W. Berthelsen, Troels Lyby, Stephania Patalivo
Biografpremiere: 07.10.2016
Spilletid: 101 min.
Censur: Frarådes børn under 7 år


Onsdag d. 4. oktober kl. 19.00 - Mig før dig

Louisa “Lou” Clark er en glad og positiv servitrice, men da hun bliver fyret tvinges hun til at tage et job som handicaphjælper for den velhavende unge bankmand, Will Traynor.
Will har mistet alt eventyrlyst og livsglæde efter en ulykke lænkede ham til et liv i kørestol og han er nu en kynisk og sortseende mand.

Lou, som har et lyst sind, sætter alt ind på at Wills liv igen skal blive værd at leve. Det starter som en katastrofe, men snart kaster de sig ud i en række eventyrlige begivenheder, hvor både Lou og Will oplever mere end de nogensinde havde drømt om …

Genre: Drama
Instruktør: Thea Sharrock
Medvirkende: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet Mc Teer, Charles Dance
Biografpremiere: 02.06.2016
Spilletid: 110 min.
Censur: Tilladt for alle


Torsdag den 12. oktober kl. 19. - Fuglene over Sundet

Vi er tilbage i krigstiden i 1943, hvor en jødisk jazzmusiker bor i København med sin familie. Da tyskerne begynder at deportere jøder vil familien søge sikkerhed i Sverige.

Turen går over Gilleleje, hvor lokale fiskere hjælper flygtninge over sundet. Gestapo har dog danske kollaboratører, så familiens fremtid afhænger af tillid og hjælp fra deres medmennesker.

Genre: Drama, krigsfilm
Instruktør:Nicolo Donato
Medvirkende: David Dencik, Danica Curcic, Jacob Cedergren, Nicolas Bro
Biografpremiere: 27.10.2016
Spilletid: 95 min.
Censur: Tilladt over 15 år

Torsdag den 12. oktober kl. 19. - Fuglene over Sundet