Torsdag d. 26. januar kl. 20 - Men's Room 3

Vi er stolte over at kunne præsentere Mens Room 3 med Thomas Hartmann og Torben Chris. Sidstnævnte gæstede Dagmar Bio sidste år med showet JYDELOGIK. Det var en stor succes, så da vi blev kontaktet af bookeren for de to komikere, var vi ikke i tvivl om, at de gerne måtte komme til Sdr. Felding på deres tur rundt i Danmark.

Da de to komikere i 2012 lavede showet “Men’s Room” anede de ikke, hvor meget det ville gribe om sig. Showet drejede sig, i al sin enkelthed, om de sider af kvinder, som de fleste mænd ryster på hovedet af -­ det hele naturligvis med et kærligt glimt i øjet. Allerede inden de var færdige med turnéen, var der dog opstået så mange nye idéer, at en opfølger var uundgåelig. Således blev det til den første sequel i dansk stand-ups historie. Men eventyret sluttede ikke dér. Emnet lader til at være noget nær uudtømmeligt. På utallige opfordringer, fra såvel mænd som kvinder, tager Chris og Hartmann, landet rundt med sidste kapitel i trilogien, “Men’s Room 3: Men’s Room vs. Predator”. En nærmere forklaring på titlen får man, hvis man ser showet… men vigtigst af alt får man masser af grin over situationer, som flertallet kan nikke genkendende til.

Billetpris: 210 kr. - UDSOLGT!

 

 


Fredag d. 3. februar 2017 - Kristian Lilholt Trio

Kristian Lilholt Trio spiller i februar live og intim koncert i Dagmar Bio. Trioen vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 800 koncerter i ind og udland, er de tre et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab.

Kristian Lilholt fyldte 60 år i 2016, og det fejrede han med en superflot, dobbelt ‘2016’ udgivelse: nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog. Den nye musik cementerer, hvad vi allerede ved: Kristian er ganske enkelt en fremragende musikmager. Om det er sange eller instrumentalmusik, så er det svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme, lødige og vedkommende menneskemusik.

Kristian Lilholt har også den gave, at han kan kommunikere frit og utvungent med sit publikum. Det er som at sidde i dagligstuen med ham og snakke løst og fast om både lette og svære emner - og det bliver som oftest også svært underholdende.

Billetpris: 225 kr. - billetter kan bestilles HER 


Torsdag d. 9. marts 2017 - Jesper Lundgaard med trio

MAGISKE ØJEBLIKKE

Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som én af landets store stemmer indenfor musical genren. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag der gav genlyd i hele Danmark. Som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables” i opsætning af Malene Schwarts på Ålborg Teater. Siden da har han vist sit store talent i mange forskellige sammenhænge, og modtog bl.a. efter soloshowet ”Jesper Goes Elvis” adskillige publikumspriser for sin indsats.

Publikum over hele landet, har igennem de senere år nydt godt af Jespers koncertarbejde, hvad enten det er de intime kirkekoncerter eller de helt store koncerter og shows med fuldt orkester og flere solister involveret.

Siden sin debut, har Jesper Lundgaard høstet et væld af anmelderroser både for sin fantastiske stemme, sine præstationer som musicalstjerne og for sit helt udsædvanlige publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet, og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Billetpris: 350 kr.

Billetter kan bestilles her  


Onsdag d. 15. marts 2017 kl. 20 - Michael Learns To Rock

Dagmar Bio kan med stolthed fortælle, at det er lykkedes at få en kontrakt i hus med:

MICHAEL LEARNS TO ROCK

- et band, der gennem 25 år har været kendt og elsket i Danmark, men i lige så høj grad elsket i stort set hele Asien. 

Men nu er vi heldige i Danmark. Nærmere betegnet er vi heldige i Dagmar Bio, for MICHAEL LEARNS TO ROCK lægger vejen forbi den 15. marts 2017 og giver en stemningsfyldt og intim, akustisk koncert. De plejer at spille for mange tusinde fans i Asien, men glæder sig til at spille for et tændt, dansk publikum i den lille biograf i Sønder Felding. På deres lille Danmarks-turné spiller de i større byer og på større scener, men vi har længe ønsket at få dem helt tæt på publikum i den kun 129 stole store biografsal.

Så du kan roligt glæde dig til en aften i godt selskab med 3 erfarne verdensmusikere, der har fået følgeskab af bassist, Troels Skærbæk. MICHAEL LEARNS TO ROCK tager dig med på en tur tilbage i tiden, og spiller et hav af deres hits fra deres lange karriere. Men du kommer til at høre de gamle kendinge på en helt anden måde end du er vant til. Og det gør absolut ikke sangene ringere, men giver dem en ny dybde og klang.

Billetterne koster 495 kr. og sælges fra Dagmar Bios stand på julemessen i Sdr. Felding Hallen søndag d. 4/12. Messen åbner kl. 11.30. Efterfølgende vil resten af billetterne blive solgt på nettet. Mere info om billetsalg på nettet følger umiddelbart efter julemessen. Følg med på dagmar-bio.dk og Dagmar Bios facebook side.

Billetpris: 495 kr. - UDSOLGT!

Venteliste er oprettet. Skriv en mail til dagmarbio@(if you can see this please update your browser)gmail.com eller ring til 21179610, hvis du vil skrives op.


Billetbestilling og betaling:

Billetter kan bestilles ved at følge linket der ligger ved de enkelte arrangementer. Billetbestilling skal foretages fra computer. Billetter bestilles og betales online, og bliver derefter tilsendt pr. mail.

Vil du gerne i kontakt med Dagmar Bios billetsalg, så skriv en mail til dagmarbio@gmail.com eller ring til 21179610.

Ved manuelle bestillinger, kan betaling overføres til Dagmar Bios bankkonto i Handelsbanken. Reg. nr. 7625 og kontonummer 0002324512.