Fredag d. 6. oktober kl. 19 - Juncker & BackToBack Trio

Dobbelt intimkoncert aften med Juncker & BackToBack Trio!

Fredag d. 6. oktober indvier vi det nye pauseareal med et brag af en koncertaften. Kl 19 går Juncker på scenen og spiller bl.a. hans super skønne titelnummer "Havana" fra tv serien "Mod fjerne kyster".

Efter ca 45 minutters koncert er der mulighed for at hyggesnakke i det superfine nye lokale. Kl. 21 går BackToBack Trio på scenen. De er netop nu på 30 års jubilæumsturne og ligger altså vejen forbi lille Sdr. Felding. BackToBack har flere ørehængere i deres repertoire, bl.a. "Jonathan gir aldrig op..."

Det bliver SÅ festligt!

Billetpris for hele 2 koncerter i 1: 395 kr. pr. billet

Billetter kan bestilles HER!


Fredag d. 10. november kl. 20 - CARSTEN BANG stand up comedy

Et one man show om os ”Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme?” Spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one man show ALTER EGO. Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og fem-stjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af komikere.

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange handler jeg med omtanke – andre gange følelsesmæssigt. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.” Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego - denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende? Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Billetpris: 240 kr. - Billetter kan bestilles HER! eller på tlf. 21179610


Fredag d. 1/12 kl. 20 - Julekoncert med Szhirley

SZHIRLEY

Igen i år holder Dagmar Bio traditionen tro en herlig julekoncert, hvor repertoiret er en blanding mellem julesange og -salmer. Denne gang bliver de sunget af en af Danmarks dygtigste sangerinder!

 

 

Billetpris: 395 kr.

Koncerten er UDSOLGT! Vil du på venteliste, så ring på 21179610 eller send en mail til dagmarbio@gmail.com


Billetbestilling og betaling:

Billetter kan bestilles ved at følge linket der ligger ved de enkelte arrangementer. Billetbestilling skal foretages fra computer. Billetter bestilles og betales online, og bliver derefter tilsendt pr. mail.

Vil du gerne i kontakt med Dagmar Bios billetsalg, så skriv en mail til dagmarbio@gmail.com eller ring til 21179610.

Ved manuelle bestillinger, kan betaling overføres til Dagmar Bios bankkonto i Handelsbanken. Reg. nr. 7625 og kontonummer 0002324512.