Fredag d. 1/12 kl. 20 - Julekoncert med Szhirley

SZHIRLEY

Igen i år holder Dagmar Bio traditionen tro en herlig julekoncert, hvor repertoiret er en blanding mellem julesange og -salmer. Denne gang bliver de sunget af en af Danmarks dygtigste sangerinder!

 

 

Billetpris: 395 kr.

Koncerten er UDSOLGT! Vil du på venteliste, så ring på 21179610 eller send en mail til dagmarbio@gmail.com


Lørdag d. 20. januar 2018 kl. 20 - SKO/TORP live- & intimkoncert

Til januar er der lagt op til en festaften i Dagmar Bio, når vi for anden gang får Dagmar Bio besøg af den altid velspillende duo Sko/Torp. 

Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer, har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. Albummet After Hours udkom i sept. 2016 - & den 13. sept. 2017 udkom 'After Hours' på Vinyl.

Sko/Torp udgav i september 2016 albummet ’After Hours’, deres første album siden ’Heartland’ fra 2010. Trods albumpausen er ’After Hours’ ifølge Søren Sko, ene halvdel af den danske duo, ikke et comeback. For Sko/Torp har aldrig været væk. Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog – der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer. »Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren. Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. ’After Hours’ er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre.

Efter koncerten er Dagmar Baren åben til kl. 24!

Billetpris: 395 kr. - billetter kan bestilles HER


Fredag d. 23. februar 2018 - TØRFISK live- & intimkoncert

Til februar venter der et gensyn med TØRFISK, som gæstede Dagmar Bio for første gang i 2011. Dengang var det en stor succes, og mon ikke Dagmar Bio trænger til at blive "skubbet lidt til" af de 4 flabede vestjyder igen?

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind. TØRFISK og tørfisk er to ting, men orkestret kan meget andet, end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Billetpris: 425 kr.

Billetter kan bestilles HER (ved problemer, så ring endelig på 21179610)


Lørdag d. 10. marts kl. 21 - Andreas Bo akustisk koncert

Andreas Bo med Band sætter fokus på musikken!

I foråret 2017 udgav Andreas Bo cd’en Skillevej. En samling af pop/rock/folk-sange, med tekster som omhandler evigtgyldige emner, som håb, forandring og kærlighed. Sangene og teksterne er skrevet af Andreas Bo selv, og musikken er produceret af Nis Bøgvad. 

I foråret 2018 tar’ Andreas Bo’s Trio sangene med ud på en akustisk turné. 

Guitarist Dennis Flacheberg og sangerinde/keyboardspiller Anja Axelbo udgør - sammen med Andreas Bo på guitar og sang - det lille band, som formidler sangene fra Skillevej, samt nogle nøje udvalgte covers. 

Kom til en musikalsk og intim aften, hvor du kan opleve Andreas Bo fra en anderledes og dybere side. 

Billetpris: 325 kr. - billetter kan bestilles HER!


Billetbestilling og betaling:

Billetter kan bestilles ved at følge linket der ligger ved de enkelte arrangementer. Billetbestilling skal foretages fra computer. Billetter bestilles og betales online, og bliver derefter tilsendt pr. mail.

Vil du gerne i kontakt med Dagmar Bios billetsalg, så skriv en mail til dagmarbio@gmail.com eller ring til 21179610.

Ved manuelle bestillinger, kan betaling overføres til Dagmar Bios bankkonto i Handelsbanken. Reg. nr. 7625 og kontonummer 0002324512.